Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: Wij bezorgen op werkdagen van 08.30 uur tot 17.30 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0546 45 60 66 of info@apotheekvangoinga.nl.

Spreekuren
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? U kunt een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Reisadvies
Plannen om naar het buitenland te gaan? Service Apotheek helpt u graag om goed voorbereid op reis te gaan en te voorkomen dat u tijdens uw vakantie geveld wordt door een of andere ziekte. Onze speciaal opgeleide tropenassistenten adviseren u graag over de vaccinaties die u nodig hebt en over infectieziekten als malaria, hepatitis of reizigersdiarree.

Vraag zes weken voor vertrek het tropenintakeformulier aan bij uw Service Apotheek of vul dit formulier online in. Aan de hand van dit intakeformulier ontvangt u onder meer een persoonlijk reisadvies (zoals malariaprofylaxe en vaccinaties), informatie over uw reisapotheek en tips om ziekte in het buitenland te voorkomen.

Goede reis!

Klik hier [PDF] voor het intakeformulier.